Robert Wells kom till Fyrishov med sin Rhapsody in Rock. (Foto: Morgan Jansson) Robert Wells kom till Fyrishov med sin Rhapsody in Rock. (Foto: Morgan Jansson)

Recension: Rhapsody in Rock - Musikalisk mångfald med stort underhållningsvärde

2019-10-19 - 01:13

På torsdagskvällen landade Robert Wells och hans stora produktion Rhapsody in Rock på Fyrishov. En stor publik bjöds på mycket underhållande musik av olika kategorier.

 

Robert Wells visade att han är en av Sveriges största underhållare när han tillsammans med rock-trio, Gävle Symfoniorkester, Anders Berglund, sångtrion Vocalettes och gäster, besökte Uppsala och Fyrishov.

 

7D2 5029-copy-UN

Anders Berglund vid pianot. (Foto: Morgan Jansson)

 

Först ut på den stora scenen installerar sig den c.a 50 personer starka Gävle symfoniorkester. På välkänt orkestermanér börjar de med att stämma upp. Mitt på scenen i en plexiglasbur befinner sig kärnan till den rockigare delen av musiken, Lars Risberg på elbas, Roine Johansson på trummor och Lasse Wikström på elgitarr.

 

De två gamla parhästarna Robert Wells och Anders Berglund kommer sedan tillsammans in på scenen. Berglund tar plats som dirigent för orkestern och Robert Wells, för kvällen iklädd en glittrande kavaj, glider ner på pallen framför en stor flygel. De inleder med Rhapsody No. 1. Det svänger bra från de första anslagen av Wells.

 

5D3 5506-copy-UN

Robert sparkade bort pallen. (Foto: Morgan Jansson)

 

Robert Wells som har en enastående förmåga att kännas avslappnad och naturlig presenterar musikerna och berättar att det är 28 år sedan Rhapsody in Rock ägde rum just på Fyrishov, så det är ett jubileum i sig. Han berättar också att på den allra första Rhapsody in Rock spelningen i Sundsvall för 30 år sedan så bestod publiken bara av 80 personer.

Ikväll ser Fyrishovs idrottshalls parkett och läktare mer eller mindre fullsatta ut. Eftersom den stora scenen är byggd utmed hallens ena långsida så lämnas dock stora tomrum på var sida om scenen. Till en början störs jag lite av det, men det tar inte många minuter innan Robert Wells energi får lokalen att kännas intim. Ljudet är till och börja med lite i lägsta laget, men i övrigt är det helt perfekt utan minsta eko.

 

7D2 5336-copy-UN
Vocalettes, Hanna Wanngård, Maria Wells och Pernilla Cowan. (Foto: Morgan Jansson)

 

Kvällens första vokalist blir Robert Wells hustru, Maria Wells. Varför gå över ån efter vatten, som Robert säger. Maria Wells har en naturlig och fin röst när hon sjunger den fina jazzballaden "For the love we lost, but had" med text av Camilla Läckberg och musik av Robert Wells.

 

7D2 5254-copy-UN

Johnny Logan genom åren den 118:e gästartisten på Rhapsody in Rock. (Foto: Morgan Jansson)

 

Robert berättar att genom åren har Rhapsody in Rock haft 117 gästartister. Nästa, den 118:e är ingen mindre än den trefaldiga Eurovision Song Contest vinnaren, Johnny Logan. Han gör en mäktig version av John Miles fantastiska hyllning till musiken, med låten som heter precis det "Music" alltså. Robert berättar att han såg John Miles live redan 1979 i Stockholm och blev imponerad och inspirerad av hans blandning av klassiska toner med rock.

 

5D3 5416-copy-UN
Johnny Logan och Vocalettes. (Foto: Morgan Jansson)

 

Johnny Logan vann som sagt schlagerfestivalen tre gånger, 1980, -87 och -92. Trots att det var ett tag sedan hans storhetstid så är hans röst i gott skick och han lyckas med viss ansträngning ta några riktigt höga och långa toner. Det är riktigt bra och mäktigt med en så stor orkester i ryggen samt Wells fina pianospel på både flygel och elpiano.

 

Nästa låtval är överraskande amerikanen Steve Earles fina låt "Galway Girl" med irländska toner som passar irländaren Johnny Logan bra, men tyvärr tycker jag att arrangemanget blir lite för käckt för att härstamma från den tuffe Steve Earle. Anders Berglund har ännu mer bakgrund än Johnny Logan i Eurovision Song Contest. Han har deltagit som dirigent i 13 internationella och 16 svenska schlagertävlingar.

 

5D3 5518-copy-UN

Lars Risberg elbas och Lasse Wikström elgitarr. (Foto: Morgan Jansson)

 

Att Robert Wells är en fingerfärdig och skicklig pianist råder det naturligtvis inte minsta tvekan om, men i stycken som Khachaturians "Sabre Dance" briljerar han verkligen. Det ser så enkelt ut när hans fingrar dansar över tangenterna, men är naturligtvis det helt motsatta. Vocalettes som består av Maria Wells, Pernilla Cowan och Hanna Wanngård gör en medryckande version av "Proud Mary".

 

7D2 5062-copy-UN

Alice Power en av Roberts duktiga elever. (Foto: Morgan Jansson)

 

Robert Wells berättar om sin årligen återkommande "master class" för unga pianister mellan 12 och 25 års ålder. De får under någon vecka möjlighet att utveckla sitt spelande i Wells Academy.

Till deras ära framför Wells sedan sitt egenkomponerade stycke "A window to the past" Det är smäktande vackert och det är intressant att följa Anders Berglunds böljande rörelser som dirigent.

 

En av de tidigare eleverna, den nu 18-åriga Alice Power bjuds in på scenen. Hon "duellerar" och samspelar lekfullt med Wells. Hon gör det så bra att jag nästan har svårt att skilja deras spel åt. Robert Wells ser minsann till att återväxten av pianister hålls vid liv. Innan det är dags för pausvila, avslutar hela ensemblen, inklusive Logan, med vad, som Wells säger, är vad det hela handlar om. Vi får höra Robbie Williams låt "Let me entertain you".

 

5D3 5538-copy-UN

Hele ensemblen på Fyrishovs tillfälliga scen. (Foto: Morgan Jansson)

 

Del två av konserten inleds bland annat med lite musik av ABBA. Wells och Berglund sjunger och spelar Ring, Ring tillsammans med Vocalettes på sång. Efteråt ursäktar sig Wells med orden "förlåt Björn och Benny". Fast inte behöver han göra det inte. Anders Berglunds pianostycke som han komponerat åt Robert Wells följer. Det är mycket vackert med utsökt spel av Wells.

 

Det välkända Euro Te Deum introt inleder ett eurovisions-medley med Johnny Logan som han börjar med sin största hit "What's another year" som han vann med 1980. Anders Berglund visar att han inte bara är dirigent, arrangör, kompositör och pianist när han sjunger Tom Jones megahit Delilah.

 

5D3 5474-copy-UN
Cai Dasheng, Zhang Zhe, Wang Chuan och Wei Haoran. (Foto: Morgan Jansson)

Även Robert Wells är en bra sångare, vilket han inte minst visar i sin fina tolkning av Elton Johns "Take me to the pilot" med gospelkör av Vocalettes. Sedan kommer överraskningen som för mig blir kvällens absoluta höjdpunkt. Fyra kinesiska tenorer bjuds upp på scenen. Cai Dasheng, som är svensktalande, talar om att de är lite omtöcknade av resor och tidsskillnad, man ingen får sova, vilket heter Nessun Dorma på italienska.

 

Två av hans medsångare är bosatta i Milano varav den ena sjunger på ärevördiga La Scala. De andra tre heter Zhang Zhe, Wang Chuan och Wei Haoran. Deras sång är bland det absolut vackraste som jag någonsin har hört och publiken reagerar med jubel och bifall när deras fantastiska röster nästan lyfter taket på Fyrishov. Nessun Dorma ur Puccinis opera Turandot är nog också bland det vackraste musikstycke man kan höra.

 

DSC01154-copy-UN

Tenorerna hade en spontan sångstund med de kinesiska studenterna som var på plats. (Foto: Morgan Jansson)

 

Cai Dasheng talar om att de är mycket stolta att få uppträda i Uppsala samt att Uppsala universitet är mycket välkänt i kina. Många kinesiska studenter väljer att studera här och flera av dem är i publiken ikväll. Det är naturligtvis en svår uppgift att följa upp de fyra tenorernas skönsång, men Robert Wells klarar sig riktigt bra när han hyllar Victor Borge i en både underhållande och rolig pianosekvens.

 

Beethovens ödessymfoni blir inledning till Chuck Berrys "Roll over Beethoven". Robert Wells verkar leva sig in i rollen som Jerry Lee Lewis när han kickar omkull pianopallen och hukar sig över flygeln och hamrar på tangenterna.

 

7D2 5313-copy-UN

Anders Berglund sjöng solo med bravur. (Foto: Morgan Jansson)

 

Det blir en fortsatt blandning och musikalisk mångfald i slutet av föreställningen när kvällens deltagare rockar loss i "Rockin' All over the world" Både Johhny Logan och The Chinese Tenors får sedan komma in för varsitt extranummer. Sedan uppmanar Robert Wells publiken att spela luftgitarr då han hänger på sig en synt med gitarrliknande hals och tillsammans med gitarristen Lasse Wikström kör på med Status Quos "Whatever you want".

 

7D2 5338-copy-UN
Robert Wells har en riktigt bra sångröst. (Foto: Morgan Jansson)

 

Efter konsertens slut, då de flesta besökarna redan lämnat lokalen, ger de kinesiska tenorerna en liten extraföreställning för sina studerande landsmän, borta i ett hörna brevid scenen. Uppsalanyheters fotograf Morgan Jansson smiter också dit medans jag väntar i kö på att få hälsa på och tacka Robert Wells. Han ger sig tid att prata med alla som vill, signera sin nya bok "Blod, Svett och toner", CD-skivor och ta selfies med de som önskar.

 

DSC01160-copy-UN
Gruppfoto med tenorerna och studenterna. (Foto: Morgan Jansson)

 

När jag en stund senare cyklar hem i höstmörkret är jag helt uppfylld med musik och inser att att det går utmärkt bra att blanda i stort sett vilka stilar som helst. Som Lill Lindfors sjöng "Musik ska byggas utav glädje". Tack för glädjen Robert Wells och company!

Johnny Logan och Vocalettes

 

Pär Dahlerus
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Recension: Monsi y su Salsa, dvs Simon Monserrat, har som Uppsalanyheter tidigare har beskrivit, en produktiv period i studion. På fredag den 4 december 2020 är det släpp av två singlar som kompletterar hela albumet ” Salsa pal Bailador”, vilket betyder Salsa för dansaren.

Rock på svenska? För inte det tankarna till mjukrockare som Tommy Nilsson, Freda’ och Per Gessle? Må så vara, men den uppfattningen kanske kommer att ändras hos Uppsalapubliken framöver, då gruppen Urtidsdjur nu släpper sin första LP.

Recension: Releasepartyt på Reginateatern i onsdags blev inställt pga covid-19, men Beat Funktions låt ”Green Man” släpps idag fredag den 13 november i en ny fräsch tolkning av Maiah Lay och Henry Bowers.

Recension: Idag fredag 6 november släpper Ismael sitt nya album Doggerland, tyvärr ställer Covid-19 situationen till det för den planerade spelningen på Katalin i helgen.

Recension: Under artistnamnet ”Monsi y su salsa” släpper Simon Monserrat ”Abreme la puerta de tu corazon” den 31 oktober, samtidigt som 3D-animerade videon av Alejandro design från Venezuela (Alejandro Colmenarez).

Uppsalaborna trängs i city. Duo Vindöga går på avstånd från varandra på fält och i skogar runt Uppsala, bärande på en kontrabas. De spelar låten Den avskalade hösten - avskalad på ett alldeles särskilt sätt i den märkliga tid vi lever just nu.

Recension: Höstens andra Klubb Uffe-kväll på Katalin bjöd på en kokande gryta med musik kryddad med stark sås eller Sauce Piquante som den unge fransmannen Theo Lawrence senaste album heter.

På tisdag kommer en stigande stjärna från Frankrike till Klubb Uffe och Katalin. Theo Lawrence beskrivs som en artist med jordig okomplicerad pop som har djupa rötter i den amerikanska myllan.

Årets vinnare av The International Young Talent Competition har utsetts i samband med den 17:e upplagan av Uppsala Internationella Gitarrfestival.

Recension: Den tredje och sista dagen för årets gitarrfestival dedikerades till unga talanger från olika länder.

 • Storvreta vann efter stark förstaperiod

  Storvreta bortabesegrade Helsingborg med 5-8 i torsdagens omgång av Superligan. Efter första perioden ledde Vreta med 1-5, resten av matchen var desto jämnare men säker seger. Tre poäng för Storvreta upp på tabellens andra plats en poäng bakom Kalmarsund. I Storvreta noterades sju olika spelare för mål.

 • Stal kläder i preparerade väskor

  En kvinna greps på måndageftermiddagen i en butik i Boländerna. Detta sedan personal sett kvinnan stoppa ner kläder i preparerade väskor, när polispatrull kom till platsen greps kvinnan och hennes väskor togs i beslag, uppger polisen på sin hemsida.

 • Motorcykelstöld i en garagelänga

  En man i Årsta upptäckte på måndagmorgonen att hans motorcykel hade stulits från en garagelänga där den varit uppställd. Ett verktygsskåp har också brutits upp och det saknas diverse verktyg uppger polisen i RLC Mitt.

 • Två gripna på arenaområde i Gränby

  Två personer har gripits i anslutning till Gränby arenaområde. En anmälare har observerat två misstänkta personer på måndagmorgonen vid 4-tiden som man tror har brutit sig in i en container. När patruller anträffar de misstänkta personerna väljer de att fly men fångas snabbt in.

  Containern uppges endast innehålla skräp, men en elcykel som de två personerna har med sig är anmäld stulen. Patrullen anträffar också en större mängd misstänkt stöldgods uppger polisen i RLC Mitt. De båda personerna, en man i 45årsåldern och en kvinna i 30-årsåldern grips misstänkta för stöld alternativt häleri.

 • Timrå nollade Almtuna

  Almtunaikonen Per Svensson numera i Timrå visade vägen för sitt lag genom att göra matchens första mål mot sina gamla lagkamrater redan i den första minuten. Slutresultatet i söndagens match skrevs till slut 4-0 för tabelltvåan, Almtuna befinner sig på tabellens åttonde plats med 16 poäng i en rekordjämn men haltande tabell där det endast skiljer två poäng mellan tredje och nionde platsen.

 • Ny förlust mot Rosengård

  Uppsala Fotboll förlorade söndagens match i Damallsvenskan mot Rosengård med 5-1 på bortaplan. Senast lagen möttes var i Uppsala då vann Rosengård med hela 9-1. Uppsalas mål på söndagen gjordes av Beata Olsson.

 • Storvretas första förlust

  Storvreta förlorade söndagens match borta i superligan mot Linköping med 6-5 efter förlängning. Förlusten är Storvretas första den här säsongen och samtidigt som man föll tappade man serieledningen till Kalmarsund som har 14 poäng efter fem matcher, en poäng mer än Storvreta.

 • Delad pott mellan Sirius och Kalmar FF

  Det blev delad pott för Sirius och Kalmar FF på söndagen när man spelad oavgjort 2-2 på Studenternas IP. Eftersnacket kom dock att handla om en situation där Yukiya Sugita vänder bort tre motståndare och skjuter in 3-1 via ribban studsande på mållinjen och in i nättaket. Dessvärre blev Sugita och Sirius bokstavligt talat blåsta på målet eftersom domaren blåst av för att ge Sugita en frispark. Något senare kunde Kalmar FF kvittera till 2-2 som blev slutresultat.

 • Stark första period av Uppsala Basket gav seger

  Uppsala Basket vann sin tredje seger i Basketligan när man på lördagen besegrade Wetterbygden med 68-78 på bortaplan. Det var framförallt en stark första period som Uppsal vann med 11-25 som grundlade segern. Stor matchvinnare i Uppsala blev Zenta Melnika med 18 poäng och 10 returer. Uppsala ligger fyra i basketligans tabell med sex poäng efter fem matcher.

 • KFUM Uppsala vände mot Team4Q

  KFUM Uppsala Låg under med 57-38 borta mot Team4Q i lördagens omgång av Superettan. Med två bra slutperioder lyckades man dock vända till seger med 86-90 sedan lagkaptenen Mannos Nakos sänkt en matchavgörande trea vid ställningen 86-85 fram till 86-88. KFUM Uppsala är alltjämt obesegrade och har fem segrar av fem möjliga.

 • Nytt datum för Doug Seegers

  Doug Seegers konsert på Parksnäckan den 3 augusti flyttas på grund av omständigheter som man inte kunnat råda över. Nytt datum för konserten är den 11 augusti då den också får en ny starttid 19:00. Köpta biljetter till den 3 augusti är giltiga till det nya datumet meddelar arrangören Parknöje i Uppsala AB.

 • Mendéz klar för Djungelboken - the musical

  Dröse&Norberg som ligger bakom succéerna Trolkarlen från Oz, Snövit the musical och Äventyret Alladin kommer till Uppsala med "Djungelboken The musical". I ett pressmeddelande offentliggör man nu att Mendez gör debut som en svängande latinsk apkung. Musikalen kommer till Uppsala och IFU Arena den 9 februari 2019.

 • Nour El Refai utökar vårturnén, kommer till Uppsala i oktober

  I april avslutade Nour El Refai en rikstäckande vårturné med sin föreställning "En komisk depression" som spelats för utsålda hus och setts av över 20.000 personer. I anslutning till turnéavslutningen, och på allmän begäran, släpptes biljetter till fler föreställningar i höst i Stockholm resp Göteborg. Nu tillkommer Örebro, Malmö, Falun, Västerås och Uppsala i turnéplanen. Turnén avslutas den 8 oktober med en föreställning på UKK i Uppsala.

 • UKK och Uppsala konstmuseum fortsätter samarbetet

  Uppsala Konsert & Kongress (UKK) fortsätter samarbetet med Uppsalas större instituioner inom kulturen. Under fredagen meddelade UKK att samarbetet med Uppsala Konstmuseum fortsätter under våren 2017. Konsten har nu fått en självklar plats på UKK och musiken ett spelrum på konstmuseet, skriver UKK i ett pressmeddelande.

 • Uppsalabandet Mares släpper singel

  Det virala fenomenet "Mares" från Uppsala med debutsingeln "Allt du gör och att du finns" från 2015 har idag över åtta miljoner streams på Spotify. Nu släpper man nya singeln "Nattens sista dans" den 9 mars. Bandet består av fem musiker som samtliga kommer från Uppsala.

 • Per Gessle till Uppsala

  Per Gessle åker ut på stor sommarturné 2017 under namnet "En vacker kväll. Sommarturné 2017" Det är dags att ta en musikalisk selfie skriver Gessle i ett pressmeddelande. Turnén startar den 6 juli i Helsingborg och kommer till Uppsala och Botaniska trädgården som näst sista stopp på turnén den 18 augusti.

 • ReChoir får kommunens resestipendium

  Kulturnämnden i Uppsala beslutade på torsdagen att ge 2016 års resestipendium om 50.000 kronor till kören ReChoir för ett kulturutbyte med Italien. - Uppsala är körernas stad och det känns bra att på detta sätt kunna bidra till utvecklingen för en förhållandevis ny och spännande Uppsalagrupp som håller en hög konstnärlig kvalitet, säger Kulturnämndens ordförande Peter Gustavsson (S) i ett pressmeddelande.

 • Tunström slutar som teaterchef

  Linus Tunström chef och vd på Uppsala Stadsteater sedan nio år tillbaka slutar. När frågan om förlängt förordnande kom upp valde Tunström att inte förlänga för att förverkliga några andra ideér som han har burit på uppger DN kultur.

 • Hep Stars spelar i Uppsala

  Hep Star gör en bejublad konsert på Regina i Uppsala, för ett år sedan var den populära gruppen i Uppsala och bjöd på drygt två timmars nostalgisk rock. Nu är man ute på en ny turné och stannar till i Uppsala den här helgen. Första spelningen gjordes igår fredag, den andra sker under lördagskvällen, det fanns vid midnatt till lördagen fortfarande biljetter kvar.

 • Bowie till Kulturoasen

  På söndag kommer uppsalabandet "Throw me some Bowie" till Kulturoasen. Få band kan göra bra covers på David Bowie men "Throw me some Bowie" är ett av dem som gör det riktigt bra - klockan 14,00 börjar uppträdandet.

 • Säsongspremiär för Kulturoasen

  Söndag den 18 januari öppnar Kulturoasen för vårsäsongen 2015 med populära sångerskan Meta Roos. Publiken kan räkna med att få lyssna till svenska pärlor av bland annat Ted Gärestad, Hasse o Tage samt Povel Ramel.

 • Trettondagskonsert Uppsala Kammarorkester

  På måndag spelar Uppsala Kammarorkester sin traditionsenliga trettondagskonsert på Uppsala Konsert och Kongress. Det är dirigent Paul Mägi och solister Kerstin Avemo, sopran och Cataldo Caputo, tenor. Förutom musikaliska överraskningar utlovas bland annat nummer ur Verdis Rigoletta.

 • Kulturveckan för utvecklingsstörda

  På måndagen inleddes Kulturveckan 2014, av och med människor med utvecklingsstörning. Sedan 1993 anordnar Uppsala kommuns kulturverksamhet evenemanget bland annat för att stimulera kontakt mellan kulturlivet i Uppsala och människor med speciella behov. Kulturveckan pågår mellan den 10-14 november på Grand i Uppsala.

 • Gitarrfestivalen får bidrag

  Uppsala Internationella Gitarrfestival är en av 23 aktörer som får dela på totalt 1 470 000 kr i bidrag från Kulturrådet. Gitarrfestivalens storlek på stödet är dock okänt, men pengarna ska användas som stöd för att bjuda in utländska artister till festivalen.

 • UKKs VD entledigas av styrelsen

  Uppsala Konsert & Kongress VD Magnus Bäckström entledigas från sitt uppdrag. Anledningen uppges vara att styrelsen och Bäckström har skilda uppfattningar om verksamhetens inriktning. Som ny tillförodnad VD har ledningsgruppens Linda Elfving Bovin utsetts. 

 • Miljonkupong på V75 i Uppsala

  Helgens V75 bjöd på en Jackpottomgång, när de sju avdelningarna var körda på Axevalla återstod det endast 27 kuponger med 7 rätt. 20 av dessa kuponger var inlämnade i Sverige, en av kupongerna som var inlämnad hos ATG-ombud lämnades in i Uppsala.

 • Voices of Rock - Legends inställt

  Voices of Rock - Legends som skulle ha uppträtt på UKK den 14 november ställer in koncerten. Arrangören meddelar att den som köpt biljetter kan återlösa dem inom en månad räknat från det datum konserten skulle ha ägt rum.

 • Sandra kvar i idol

  Uppsalatjejen Sandra Wikström lyckades hålla sig kvar i idol efter fredagens delfinal. Av de tolv deltagare från början återstår nu hälften, en av dem är Uppsalatjejen Sandra Wikström. I fredagens delfinal sjöng hon Oasis låt "Wonderwall".

 • Fagerstedt slutar som museichef

  Elisabeth Fagerstedts förordnande som museichef vid Uppsala konstmuseum går ut vid årsskiftet. Hon slutar i och med det sitt uppdrag som ledare för museet efter åtta år.

 • Sandra vidare i Idol 2013

  Sandra Wikström från Uppsala har gått vidare i ytterligare en delfinal i musiktävlingen Idol som pågår just nu på TV4. I fredagens tävling framförde Sandra låten "Empire state of mind" av Alicia Keys & Jay Z.

Dessa keglar hjälper inte sannolikt dina erektioner

Erektil dysfunktion (ED), oförmågan att upprätthålla ett erektionsföretag tillräckligt för sex påverkar upp till 30 miljoner amerikanska män.
Receptbelagda läkemedel som behandlar ED (som Viagra) har funnits i många år nu, och Viagra enbart har ordinerats mer än 20 miljoner gånger i USA. Generellt kan problem med erektioner spåras till problem med blodflödet, och det är problemet att läkemedel som Viagra-adress.

Men den allmänna hälsan och det fysiska tillståndet påverkar även erektionernas kvalitet, liksom tillståndet hos de pubokockcygeus-PC-muskler som utgör bäckenbotten. Behandla golvmusklerna håller dina inre organ på plats, och som alla andra muskelsystem kan de bli slacka över tiden med brist på träning. Kvinnor som har genomgått födseln rekommenderas att göra det som kallas Kegel övningar för att få sitt bäckgolv i form igen. Men visste du att män kan dra nytta av att göra Kegel övningar också? Läs mer här.

Generisk Cialis | Cialis 20 mg | Cialis i Danmark | Cialis netistä