Skriv ut denna sida
Niklas Eriksson uppges vara aktuell för Djurgården. (Foto: Peter Bohlin) Niklas Eriksson uppges vara aktuell för Djurgården. (Foto: Peter Bohlin)

Almtunatränaren aktuell för Djurgården

2015-02-25 - 23:51

Almtunas tränare Niklas Eriksson uppges vara aktuell som assisterande tränare i Djurgården, uppger sportbladet.

 

Almtunatränaren Niklas Eriksson uppges vara aktuell som assisterande tränare i Djurgården, enligt uppgifter i sportbladet är Ulf Dahlén också på väg in men det är oklart om det är som tränare eller sportchef skriver Sportbladet.

 

Niklas Eriksson har tidigare uttryckt att han trivs i Uppsala och Almtuna men ska enligt vad Uppsalanyheter erfar inte ha diskuterat någon fortsättning med Almtuna. Erikssons kontrakt med Almtuna sträcker sig dock även över nästa säsong, det är oklart om det finns någon SHL-klausul i kontraktet.

 

Enligt Sportbladet ska Eriksson ha fått en förfrågan om att bli assisterande tränare efter Tony Zabel som har utgående kontrakt och inte ser ut att bli kvar i Djurgården.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Allsvenskan: Det var redan klart att Almtuna slutar på tionde plats i den allsvenska tabellen och är klara för åttondelsfinalspel. På söndagen tog ett reservbetonat lag emot Väsby som vann med uddamålet 2-3.

Allsvenskan: Almtuna blev på fredagen klara för slutspelet i Hockeyallsvenskan genom att bortabesegra (hemma) Väsby med 2-1, båda Almtunas mål gjorda inom 34 sekunder i den första perioden.

Allsvenskan: Serietvåan Björklöven stod för motståndet när Almtuna spelade fjärde matchen på fem dagar. Trots den svåra uppgiften lyckades man vinna med uddamålet 3-2, stor matchvinnare för Almtuna blev debuterande målvakten Oscar Leijon född 2002.

Allsvenskan: Senast plockade man ner favorittyngda AIK, ikväll var det dags för ett formstarkt Tingsryd att åka hem från Uppsala med en förlust efter att Almtuna vunnit med 3-1.

Allsvenskan: Almtuna vann tre blytunga poäng mot ett formstarkt AIK när man vann med 3-0 hemma i Upplands Bilforum Arena på fredagskvällen.

Allsvenskan: Om man kommer från division ett och vill visa upp sig i hockeyallsvenskan så är ett bra sätt att avgöra matcher i förlängningen. Det var precis vad inlånade Johan Eriksson från Strömsbro gjorde mot Modo på måndagkvällen.

Det var två formsvaga lag som möttes i Upplands Bilforum Arena när Almtuna besegrade Kristianstad med 4-1 på onsdagen.

Allsvenskan: Almtuna bröt sin tråkiga bortasvit med fyra raka förluster på bortais när man besegrade Vita Hästen i Norrköping på onsdagen med uddamålet 2-1.

Allsvenskan: Det var dramatiskt i Upplands Bilforum Arena när speakern meddelade att "samtliga spelare omedelbart måste lämna isen" då endast 30 minuter återstod till matchstart. Anledningen var att tretton spelare i hemmalaget testats positivt för Corona.

Allsvenskan: Almtuna låg under med 0-2 efter den första perioden. Då var det inte mycket som talade för uppsalalaget men en starkt mittenperiod grundlade segern med 6-3 mot Karlskoga.