Skriv ut denna sida
Almtunas damer har fått ny tränare, men flera framträdande spelare har lämnat laget. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Almtunas damer har fått ny tränare, men flera framträdande spelare har lämnat laget. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Klart med tränare i Almtuna

2014-08-15 - 05:38

Almtuna har gjort klart med en ny tränare till sitt damlag, det blir den tidigare spelaren Peter Andersson som tar över.

 

Almtuna har letat med ljus och lykta efter en ny tränare till sitt damlag, nu står det klart att det blir den tidigare herrspelaren Peter Andersson som tar över laget. Andersson har en gedigen bakgrund i föreningen och förutom som spelare har han tränat flera lag.

 

Det är dock en brandskattad trupp som Peter Andersson tar över, idag finns totalt 15 spelare i truppen, varav en målvakt.
 

Från förra säsongen har man tappat flera framträdande spelare och man annonserar nu på sin egen hemsida efter nya.

 

Följande spelare byter klubb.

Ebba Karlsson-Moberg, Modo

Ida Press, Djurgården

Emelie Berlin, Leksand

Rebeca Dahl, SDE

Matilda Af Bjur, AIK

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Allsvenskan: Det var dramatiskt i Upplands Bilforum Arena när speakern meddelade att "samtliga spelare omedelbart måste lämna isen" då endast 30 minuter återstod till matchstart. Anledningen var att tretton spelare i hemmalaget testats positivt för Corona.

Allsvenskan: Almtuna låg under med 0-2 efter den första perioden. Då var det inte mycket som talade för uppsalalaget men en starkt mittenperiod grundlade segern med 6-3 mot Karlskoga.

Allsvenskan: Almtuna tog tre poäng i kvällens möte hemma i Upplands Bilforum Arena genom att besegra Modo med 3-0. För tio dagar sedan möttes lagen i Örnsköldsvik, även då vann Almtuna och höll nollan efter seger med 2-0.

Allsvenskan: Efter missräkningen mot Tingsryd (1 poäng på två matcher) är Almtuna tillbaka på vinnarspåret efter seger på onsdagen mot Söderttälje med 4-2.

Träning: Almtuna blev nollade av Hockeyettanlaget Hudiksvall i onsdagens träningsmatch, gästerna gjorde samtliga tre mål i matchen och vann med 0-3.

Allsvenskan: Almtuna hade allt i egna händer, men den minnesgode kommer ihåg hur Kristianstad spelade ner Almtuna i division ett i förra säsongens sista kvalmatch. Den här kvällen var det aldrig något snack, efter en trevande första period tog Almtuna över och vann säkert med 4-0.

Allsvenskan: Almtuna besegrade Västerås i lördagens arosderby med 4-2, segern innebär att man håller avståndet ner till "fel" sida om kvalstrecket med tre poäng.

Allsvenskan: Almtuna föll med 1-4 mot topplaget Modo i onsdagens allsvenska omgång. Samtidigt vann Kristianstad sin match mot Karlskrona och nu skiljer bara en poäng mellan lagen på varsin sida om det negativa kvalstrecket.

Allsvenskan: Almtuna såg ut att vara på väg mot en förlust mot avhängda bottenlaget AIK i måndagkvällens omgång av Hockeyallsvenskan. Ett målmässigt ryck under slutminuterna vände dock på matchen till seger med 3-2 för uppsalalaget.

Allsvenskan: Vilken islossning för Almtuna som vann med 5-1 efter att ha gått från 1-1 till en övertygande seger med fyra raka mål i slutperioden mot Kristianstad.