Skriv ut denna sida
Bildsvep från Storvreta - Mullsjö. (Foto: Morgan Jansson) Bildsvep från Storvreta - Mullsjö. (Foto: Morgan Jansson)

Bildsvep: Storvreta - Mullsjö match 5

2014-03-21 - 02:55

Uppsalanyheter var på plats när Storvreta tog emot Mullsjö i SM-kvartsfinalens femte match i bäst av sju. Storvreta vann med 2-0 och ställningen i kvartsfinalserien är 3-2 till Mullsjö, vår fotograf Morgan Jansson fanns på plats och bjuder här på ett bildsvep.

 

IMG 7164-copy-2

 

IMG 7171-copy-2

 

IMG 7189-copy-2

 

IMG 7198-copy-2

 

IMG 7209-copy-2

 

IMG 7260-copy-2

 

IMG 7328-copy-2

 

IMG 7381-copy-2

 

IMG 7394-copy-2

 

IMG 7443-copy-2

 

IMG 7461-copy-2

 

IMG 7463-copy-2

 

IMG 7560-copy-2

 

IMG 7564-copy-2

 

IMG 7674-copy-2

 

IMG 7681-copy-2

 

MV8A0425-copy-2

 

Alla foton: Morgan Jansson

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Superligan: Sirius har fått en fantastisk inledning på superligasäsongen med fem segrar av sex möjliga och en topplacering i tabellen. Uppsalanyheter frågade tränaren Marko Palosaari vad som ligger bakom framgången.

Superligan: Sirius vann sin fjärde raka match när man på lördagen besegrade Jönköping med 6-4 efter en riktig målexplosion i andra perioden. I Sirius noterades sex olika spelare för varsitt mål.

Superligan: Före lördagens match hade hon gjort tre mål och två assist, men i segermatchen 5-2 mot Lund lossnade det rejält för Jonna Vuontisvaara som var inblandad i fyra mål.

Superligan: I fredagens SSL-möte mot Falun blev Klara Molin tremålsskytt, i dagens bortamöte klev Sara Attermo fram och kopierade lagkaptenens bedrift och gjorde de första tre målen i segermatchen mot Warberg.

Superligan: Sirius höll för favorittrycket när man mötte nykomlingarna Falun under fredagen, men det satt långt inne och det var först i den tredje perioden som det lossnade för hemmalaget.

Sirius Innebandy gick emot Svenska Innebandyförbundets regelverk om att lagen måste byta sida. Damlagets premiär i årets SSL den gångna helgen var den enda där man inte bytte sida i periodpauserna.

SuperliganSirius Innebandydamer hade tuffast tänkbara motstånd i seriepremiären. KAIS Mora stod för motståndet, ett lag som Sirius mött 17 gånger men aldrig besegrat.

Landslag: Det tidigare uppskjutna världsmästerskapet i innebandy för damer U19 i IFU Arena har nu fått ett nytt datum för andra gången.

Superligan: Storvreta vann dragkampen om Siriusstjärnan Filip Eriksson, i ett pressmeddelande på söndagen meddelade klubben att Eriksson skrivit på för de kommande två åren.

Superligan: Serieledarna IKSU var numret större än slutspelsjagande Sirius när lagen möttes på fredagen i IFU Arena, stor segerorganisatör hos gästerna var Emelie Wibron med fyra mål och två assist.