Skriv ut denna sida
Storvreta webbsänder alla slutspelsmatcherna. (Foto: Peter Bohlin, arkiv) Storvreta webbsänder alla slutspelsmatcherna. (Foto: Peter Bohlin, arkiv)

Storvreta webbsänder kvartsfinalerna

2014-03-14 - 02:49

Storvreta spelar i kväll kvartsfinal nummer två mot Mullsjö och i morgon match nummer tre, klubben sänder båda matcherna på webb-tv.

 

Storvreta innebandy meddelade på torsdagen att man kommer att sända samtliga hemmamatcher i SM-slutspelet om inte TV4 sport sänder.
- Det är roligt att vi kan erbjuda webb-tv från dessa matcher, vi vet att intresset är stort, inte minst från Mullsjös supportrar, säger Storvretas klubbchef Kim Knutsen i ett pressmeddelande.

 

Knutsen kan även se fram emot att många bortasupprtrar kommer att se matcherna i Uppsala på fredagen och lördagen. Nytt för i år är att kvartsfinalerna spelas i bäst av sju matcher, men även att man spelar två dagar i rad.

 

Det blir en ny erfarenhet att spela två matcher mot samma lag två dagar på rad säger Knutsen som ändå hoppas på storpublik under de två matcherna.

 

Mullsjö vann det första mötet med 4-3, och ikväll klockan 19,00 spelas match nr två och på lördag klockan 16,00 match nr tre.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Superligan: Storvreta vann dragkampen om Siriusstjärnan Filip Eriksson, i ett pressmeddelande på söndagen meddelade klubben att Eriksson skrivit på för de kommande två åren.

Superligan: Serieledarna IKSU var numret större än slutspelsjagande Sirius när lagen möttes på fredagen i IFU Arena, stor segerorganisatör hos gästerna var Emelie Wibron med fyra mål och två assist.

Superligan: Sirius väntade och väntade på sina motståndare som hade fastnat i trafiken efter en olycka. Sedan krossade man Jönköping som kanske önskade att man suttit kvar i bussen istället för att bli överkörda i IFU Arena med 11-2.

Superligan: Det var två lag som satte defensiven i första rummet när Sirius besökte Kalmarsund borta i den tionde omgången av SSL. Sirius kunde dock avgöra matchen med två snabba mål i slutminuterna.

Allsvenskan: Hagunda hade inga problem med att besegra Bele Barkarby med 8-3 i den allsvenska hemmapremiären, storpubliken 859 åskådare fick se Felix Abrahamsson ligga bakom hälften av hemmamålen.

Superligan: Sirius fick en drömstart i superligapremiären genom att besegra Dalen hemma i IFU Arena med 5-1. Men segern satt långt inne för uppsalalaget.

Träning: Sirius damer har haft en vecka på sig att spela in sig med nya klubbor, samt sex-sju innebandypass, på söndagen inleddes träningsmatchandet mot tuffaste tänkbara motstånd då svenska mästarinnorna Täby stod för motståndet.

Slutspel: Storvreta blev på lördagen svenska mästare för sjätte gången sedan man besegrat Falun med 5-3 i Globen, det såg dock mörkt ut en bit in i den endra perioden då Falun ledde med 0-3.

Kval SSL: Hagunda hade ena foten i SSL när man ledde med 1-3 i den avgörande kvalmatchen, men Warberg vände genom att vinna slutperioden med 3-1 och vinna matchen med 4-3.

Slutspel: Storvreta behövde bara en period för att säkra avancemanget till SM-finalen. Första perioden slutade 9-0 och Vreta gjorde mål på allt.