Skriv ut denna sida
Micael Fasth ansvarar för TV-sändningar av innebandyn. (Foto: Peter Bohlin) Micael Fasth ansvarar för TV-sändningar av innebandyn. (Foto: Peter Bohlin)

Storvreta i två TV-matcher

2013-09-11 - 20:45

Förra säsongen sände TV4 Sport totalt 39 matcher innebandy, nu står det klart att man fortsätter med tv-sändningarna även denna säsong.

 

Vid dagens upptaktsmöte för Svensk Innebandy informerade TV4 sport redaktören Micael Fasth om årets satsning på Svensk Innebandy.

 

Förra säsongen producerades totalt 39 matcher och i år kommer det att vara fler matcher som pockar på uppmärksamhet.

- I år spelas Dam-VM och slutspelet utökas till bäst av sju matcher mot tidigare bäst av fem och andra idrotter vill också synas, säger Micael Fasth som menar att det finns möjligheter att kanske slå förra årets tv-sända matcher.

 

2013-09-11- svenskinnebandys upptaktsträff pb 082
Planeringen för TV-säsongen fram till årsskiftet. (Foto: Peter Bohlin)

 

Fram till årsskiftet är det planerat för totalt 25 tv-sända matcher, varav 14 är dam och 11 herr, det är matcher från Champions Cup, SSL och Damernas VM. Det är sjunde säsongen som TV4 satsar på innebandysändningar och satsningen fortsätter.

 

Två matcher med Storvreta

10 oktober, Storvreta - Pixbo

2 december, Falun - Storvreta.

 

Inga sändningar är planerade för Sirius herrar och FBC Uppsalas damer för tillfället.

 

Premiärsändningen för den här säsongen sker den 15 september med matchen mellan Rönnby och Huddinge i damernas SSL.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Superligan: Sirius stod för en mycket blek inledning bottenmötet mot Thorengruppen på torsdagkvällen i IFU arena. Efter underläge 0-4 lyckades man dock resa sig och vända på matchen till seger med 5-4.

Superligan: Sirius vann en blytung seger med 7-6 mot obesegrade Endre när lagen drabbade samman i IFU Arena på söndagen. Sirius hade ledningen med 5-2 men tappade till 5-5 men visade stark lagmoral och kom tillbaka även från 6-6 och vann till slut med 7-6.

Superligan: Innebandyns två stora giganter Storvreta och Falun drabbade samman i IFU Arena på lördagen. Det blev en målmässigt jämn match där Storvreta kunde vinna med 6-3 efter att ha gjort fyra mål i slutperioden.

Superligan: Sirius var chanslösa mot ett för dagen mer taggat och motiverat Pixbo som vann med 3-10 i söndagens omgång av SSL.

Superligan: Efter fem raka förluster bröt Sirius en dyster svit mot Malmö när man på lördagen vann med 5-6 på bortaplan. Stor matchvinnare för Sirius blev Klara Molin med tre mål.

Allsvenskan: Hagunda åkte på säsongens första förlust när man på fredagen föll mot AIK med 3-5, förlusten innbär att AIK tar över serieledningen från Hagunda på samma poäng men med fler gjorda mål.

Superligan: Sirius har fått en fantastisk inledning på superligasäsongen med fem segrar av sex möjliga och en topplacering i tabellen. Uppsalanyheter frågade tränaren Marko Palosaari vad som ligger bakom framgången.

Superligan: Sirius vann sin fjärde raka match när man på lördagen besegrade Jönköping med 6-4 efter en riktig målexplosion i andra perioden. I Sirius noterades sex olika spelare för varsitt mål.

Superligan: Före lördagens match hade hon gjort tre mål och två assist, men i segermatchen 5-2 mot Lund lossnade det rejält för Jonna Vuontisvaara som var inblandad i fyra mål.

Superligan: I fredagens SSL-möte mot Falun blev Klara Molin tremålsskytt, i dagens bortamöte klev Sara Attermo fram och kopierade lagkaptenens bedrift och gjorde de första tre målen i segermatchen mot Warberg.