Fel
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 985
Skriv ut denna sida
Dennis Solid gjorde sitt första mål för Uppsala (Foto: Annette Bohlin) Dennis Solid gjorde sitt första mål för Uppsala (Foto: Annette Bohlin)

Uppsala IBK har tätkänning

2012-12-16 - 09:58

Trots underläge med 3-0 kunde Uppsala IBK vända och vinna matchen med 6-4 i herrarnas division ett.
Sandviken startade klart bäst och utnyttjade Uppsalas bjudningar i försvarsspelet. Efter 22 minuter ledde gästerna med 3-0 och ingenting talade för Uppsala. Då klev hemmalagets kapten Pontus Holmgren fram och med sitt första mål för säsongen startade han en imponerande vändning. På 13 minuter gjorde Uppsala fem raka mål och gick till pausvilan med en 5-3 ledning.

I mitten av den tredje perioden reducerar Sandviken. Kort efteråt får Uppsala chans i numerärt överläge och Erik Göransson sätter 6-4. Sandviken jagar en ny reducering och tar ut målvakten på slutet. Uppsala kan dock hålla undan och vinner matchen. Det innebär att de hakar på topplagen Hagunda och Falun Ungdom i tabelltoppen.

Målskyttar Uppsala: Johannes Gustafsson, Mikael Persson, Dennis Solid, Pontus Holmgren, Alfred Daniels och Erik Göransson.
Publik: 49

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Landslag: Det tidigare uppskjutna världsmästerskapet i innebandy för damer U19 i IFU Arena har nu fått ett nytt datum för andra gången.

Superligan: Storvreta vann dragkampen om Siriusstjärnan Filip Eriksson, i ett pressmeddelande på söndagen meddelade klubben att Eriksson skrivit på för de kommande två åren.

Superligan: Serieledarna IKSU var numret större än slutspelsjagande Sirius när lagen möttes på fredagen i IFU Arena, stor segerorganisatör hos gästerna var Emelie Wibron med fyra mål och två assist.

Superligan: Sirius väntade och väntade på sina motståndare som hade fastnat i trafiken efter en olycka. Sedan krossade man Jönköping som kanske önskade att man suttit kvar i bussen istället för att bli överkörda i IFU Arena med 11-2.

Superligan: Det var två lag som satte defensiven i första rummet när Sirius besökte Kalmarsund borta i den tionde omgången av SSL. Sirius kunde dock avgöra matchen med två snabba mål i slutminuterna.

Allsvenskan: Hagunda hade inga problem med att besegra Bele Barkarby med 8-3 i den allsvenska hemmapremiären, storpubliken 859 åskådare fick se Felix Abrahamsson ligga bakom hälften av hemmamålen.

Superligan: Sirius fick en drömstart i superligapremiären genom att besegra Dalen hemma i IFU Arena med 5-1. Men segern satt långt inne för uppsalalaget.

Träning: Sirius damer har haft en vecka på sig att spela in sig med nya klubbor, samt sex-sju innebandypass, på söndagen inleddes träningsmatchandet mot tuffaste tänkbara motstånd då svenska mästarinnorna Täby stod för motståndet.

Slutspel: Storvreta blev på lördagen svenska mästare för sjätte gången sedan man besegrat Falun med 5-3 i Globen, det såg dock mörkt ut en bit in i den endra perioden då Falun ledde med 0-3.

Kval SSL: Hagunda hade ena foten i SSL när man ledde med 1-3 i den avgörande kvalmatchen, men Warberg vände genom att vinna slutperioden med 3-1 och vinna matchen med 4-3.