Fel
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 985
Skriv ut denna sida

Viktig seger för Gottsunda

2012-12-01 - 18:52

Gottsunda vann den viktiga matchen mot bottenkollegan Hedemora hemma i Allianshallen.
Segern var aldrig riktigt hotad och Gottsunda kunde vinna komfortabelt med 7-3. Carl Svedare inledde målskyttet med två mål innan Andreas Aspenlind kunde öka på ledningen till 3-0 tidigt in i den andra perioden. Ett överläge som gästerna aldrig kunde hämta sig från. Vinsten innebär att Gottsunda petade ner Livets Ord under nedflyttningsstrecket.

I förra omgången besegrade Gottsunda topplaget Falun Ungdom vilket nu alltså följdes upp med ytterligare en vinst. Nästa omgång väntar ett tufft derby mot Uppsala IBK.

Målen Gottsunda: Carl Svedare 2, Andreas Aspenlind 2, Hugo Andersson, Felix Nilsson och Simon Ståhl
Publik: 35

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Landslag: Det tidigare uppskjutna världsmästerskapet i innebandy för damer U19 i IFU Arena har nu fått ett nytt datum för andra gången.

Superligan: Storvreta vann dragkampen om Siriusstjärnan Filip Eriksson, i ett pressmeddelande på söndagen meddelade klubben att Eriksson skrivit på för de kommande två åren.

Superligan: Serieledarna IKSU var numret större än slutspelsjagande Sirius när lagen möttes på fredagen i IFU Arena, stor segerorganisatör hos gästerna var Emelie Wibron med fyra mål och två assist.

Superligan: Sirius väntade och väntade på sina motståndare som hade fastnat i trafiken efter en olycka. Sedan krossade man Jönköping som kanske önskade att man suttit kvar i bussen istället för att bli överkörda i IFU Arena med 11-2.

Superligan: Det var två lag som satte defensiven i första rummet när Sirius besökte Kalmarsund borta i den tionde omgången av SSL. Sirius kunde dock avgöra matchen med två snabba mål i slutminuterna.

Allsvenskan: Hagunda hade inga problem med att besegra Bele Barkarby med 8-3 i den allsvenska hemmapremiären, storpubliken 859 åskådare fick se Felix Abrahamsson ligga bakom hälften av hemmamålen.

Superligan: Sirius fick en drömstart i superligapremiären genom att besegra Dalen hemma i IFU Arena med 5-1. Men segern satt långt inne för uppsalalaget.

Träning: Sirius damer har haft en vecka på sig att spela in sig med nya klubbor, samt sex-sju innebandypass, på söndagen inleddes träningsmatchandet mot tuffaste tänkbara motstånd då svenska mästarinnorna Täby stod för motståndet.

Slutspel: Storvreta blev på lördagen svenska mästare för sjätte gången sedan man besegrat Falun med 5-3 i Globen, det såg dock mörkt ut en bit in i den endra perioden då Falun ledde med 0-3.

Kval SSL: Hagunda hade ena foten i SSL när man ledde med 1-3 i den avgörande kvalmatchen, men Warberg vände genom att vinna slutperioden med 3-1 och vinna matchen med 4-3.