Skriv ut denna sida

Fortsatt VP i topp

2015-06-04 - 00:49

VP vägrar att förlora i herrfyran, förra omgångens oavgjorda resultat var en parentes för på onsdagen vann man sin sjunde seger i serien när man tog emot Enköping IS.

 

För en vecka sedan tappade VP sina första poäng i herrarnas division fyra mot Heby, men någon formsvacka var det inte tal om för på onsdagen tog man sin sjunde seger.

 

Enköping IS gästade Ekebydalens konstgräs och fick vända hem utan några poäng. Gästerna tog förvisso ledningen med 0-1 i den första halvleken men i slutskedet kan VP kvittera genom Anders Cheung som också blir lagets segermålskytt i den andra halvleken genom att även göra 2-1.

 

VP leder serien med 22 poäng men Riala fortsätter att skugga uppsalalaget och ligger endast tre poäng efter på andra plats med sina 19 poäng.

 

VP - Enköpings IS 2-1 (1-1)

VP:s mål: Anders Cheung 2

Publik: 25

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Allsvenskan: På två minuter lyckades Sirius vända ett underläge med 0-1 till ledning med 2-1 borta mot Falkenberg och avancerade till tredje plats i den allsvenska tabellen.

Elitettan: Toppmöte på Lötens IP och fortsatt chans på allsvenskt avancemang vid en eventuell vinst. Uppsala höll inte för trycket och var chanslösa mot Umeå som efter segern är klara för Damallsvenskan nästa säsong.

Elitettan: Uppsala Fotboll fortsätter att hänga på i toppen av elitettan. På söndagen nickade Sara Olai in 2-1 i den 81:a minuten och säkrade därmed tre nya poäng när Assi besegrades.

Elitettan: Det blev storseger med 7-1 borta mot Borgeby när Elitettan omstartade efter ett månadslångt sommaruppehåll, Uppsala hakar därmed på i toppstriden.

Elitettan: IK Uppsala Fotboll var illa ute på Lötens IP när Kalmar var på besök. Gästerna ägde mer eller mindre den första halvleken mot ett blekt Uppsala som dock kunde vända matchen till seger med två snabba mål i andra halvleken.

Damettan: Gusk vann torsdagens toppmöte med 4-3 mot Bollstanäs och går upp som tabelletta i damernas division ett norra svealand efter bland annat två straffmål.

Gusk fotbollsdamer öser in mål i årets dametta, fem mål senast mot Bele och på lördagen sex mål mot Hille ger en andra plats i damettans tabell.

Damettan: Inför matchen mot Aasarum på söndagen hade Uppsala Fotboll gjort åtta mål på sex matcher. På söndagen hade man dock en rejäl islossning och vann med hela 6-0.

Det var upplagt för fotbollsfest i det fina vädret och Sirius skulle komma att ta säsongens tredje seger. Men för flicklaget blev fotbollsupplevelsen allt annat än angenäm.

Damettan: Gusk fotbollsdamer radar upp storsegrar i inledningen av damernas division ett norra svealand. Bortsett från förlusten mot Ljusdal har man vunnit de övriga matcherna med totalt 11-0, i söndagens länsderby borta mot Enköping blev det seger med 4-0.