Skriv ut denna sida
Polisen i region mitt fick in två anmälningar om misshandel. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polisen i region mitt fick in två anmälningar om misshandel. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Cyklist och mopedist i slagsmål om trafikregler

2020-05-08 - 01:09

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

 

Det var på torsdagseftermiddagen vid halvfyra-tiden som polisen i region Mitt fick in en anmälan från en 35-årig cyklist som blivit misshandlad av en mopedförare.

 

Det var när cyklisten försökte stoppa den 45-årige mopedisten från att köra moped på en cykelbana vid Stadsparken som misshandels skall ha skett. Cyklisten blockerade vägen för mopedföraren.

Mopedföraren sökte själv upp polisen senare och anmälde att han blivit misshandlad av cyklisten. Ingen av männen behövde uppsöka sjukvården.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.