Skriv ut denna sida
En person påträffades avliden efter att ha blivit påkörd av tåg i Bergsbrunna. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En person påträffades avliden efter att ha blivit påkörd av tåg i Bergsbrunna. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Tågstopp efter dödsolycka i Bergsbrunna

2018-01-06 - 20:07

En person avled efter att ha blivit påkörd av ett tåg i höjd med Bergsbrunna på lördagskvällen.

 

Strax före klockan 18 på lördagskvällen har en person av okänd anledning befunnit sig på tågspåret i Bergsbrunna strax utanför Uppsala. Personen ska sedan ha blivit påkörd av ett tåg och polis samt räddningstjänst kallades till platsen.

 

Personen som blivit påkörd påträffades avliden bekräftar Polisen i Uppsala län och de anhöriga har underrättats. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

 

Tågtrafiken var stoppad mellan Uppsala Resecentrum och Ekeby/Alsike under arbetet på platsen.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Klockan 23:00 fick Polisen i Uppsala län flera larm om skottlossning i stadsdelen Slavsta, när polisen kom till platsen anträffades en svårt skottskadad man.

En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.

Polisen fick strax före 18 på fredagskvällen flera samtal om att det förekom en skottlossning inne på Gottsunda Centrum. Enligt en privatperson som hamnat mitt i händelsen var det ett stort antal grabbar som "sprang kors och tvärs"

Ett äldre par som befann sig i en lägenhet på Idrottsgatan i Uppsala besköts under tisdagskvällen, ingen ska ha skadats vid skottlossningen som utreds som mordförsök.

En av de två skjutna personerna i skottlossningen på Levertinsgatan i Gränby har avlidit av sina skadpr, det uppger polisen i Uppsala län strax efter midnatt mot lördagen.

Flera personer ringde vid 21:38 till Polisen sedan man hört skottlossning på Levertinsgatan i Uppsala, när polis och ambulans kom till platsen ska man ha hittat två skadade personer som fördes till sjukhus.

Två män varav minst en enligt uppgift ska ha varit beväpnad med pistol rånade strax före klockan Subway på Fyrislundsgatan i Uppsala.

Natten mot måndagen totalförstördes Gottsundaskolan i en anlagd brand, nu skriver en av de misstänka tonårstjejerna på sin snapchat om vad som hände.

Drygt fyrahundra elever står utan skola efter måndagmorgonens storbrand i Gottsundaskolan. Två flickor som båda är under femton år har gripits misstänkta för grov mordbrand.

En väktare på IKEA i Uppsala skadade ett finger i samband med en konflikt på IKEA-parkeringen, gärningsmännen eftersöks nu av polisen.