Skriv ut denna sida
En villabygnnad totalförstördes i en brand på förmiddagen. (Foto: Albin Roslund) En villabygnnad totalförstördes i en brand på förmiddagen. (Foto: Albin Roslund)

Villa i Bälinge totalförstörd i brand

2017-10-30 - 12:36

Vid 10-tiden i förmiddags larmades räddningstjänsten till en villabrand i Åloppe strax utanför Bälinge. Branden fick ett snabbt förlopp i den starka vinden och byggnaden gick inte att rädda.

 

Det var vid 10-tiden som räddningstjänsten fick larm från grannar som sett att det brann i en villabyggnad i Åloppe strax utanför Bälinge. När brandkåren kom till platsen var villan helt övertänd och man tog beslut att låta den brinna ner.

 

Enligt uppgifter från räddningstjänsten kan branden ha startat i en luftvärmepump, det fanns ingen spridningsrisk och brandkåren var kvar på platsen för eftersläckningsarbete. Ingen person ska ha skadats i samband med branden. 

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.