Skriv ut denna sida
Polis grep tre män för stölder i Boländerna. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polis grep tre män för stölder i Boländerna. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Tre greps för stöld i Boländerna

2017-10-06 - 01:10

Tre män i åldrarna 65, 40 och 35-årsåldern greps sedan anmälare sett de tre stjäla varor i två butiker i Boländerna.

 

Det var väktare som observerade de tre männen när de stal varor från butiker i Boländerna vid lunchtid. När polisen kom till platsen var en av personerna inne i en affär medan de två andra väntade i en bil på parkeringen.

 

Samtliga tre personer greps, de är misstänkta för stöld, anmälan upprättades av ditkallad polis.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Taggad under stöld, uppsala, boländerna

Vid 20-tiden hördes en kraftig detonation i Gränbyområdet, enligt uppgifter ska ett vittne på plats ha sett tre unga grabbar som snabbt lämnat platsen där detonationen kom från.

Klockan 23:00 fick Polisen i Uppsala län flera larm om skottlossning i stadsdelen Slavsta, när polisen kom till platsen anträffades en svårt skottskadad man.

En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.

Polisen fick strax före 18 på fredagskvällen flera samtal om att det förekom en skottlossning inne på Gottsunda Centrum. Enligt en privatperson som hamnat mitt i händelsen var det ett stort antal grabbar som "sprang kors och tvärs"

Ett äldre par som befann sig i en lägenhet på Idrottsgatan i Uppsala besköts under tisdagskvällen, ingen ska ha skadats vid skottlossningen som utreds som mordförsök.

En av de två skjutna personerna i skottlossningen på Levertinsgatan i Gränby har avlidit av sina skadpr, det uppger polisen i Uppsala län strax efter midnatt mot lördagen.

Flera personer ringde vid 21:38 till Polisen sedan man hört skottlossning på Levertinsgatan i Uppsala, när polis och ambulans kom till platsen ska man ha hittat två skadade personer som fördes till sjukhus.

Två män varav minst en enligt uppgift ska ha varit beväpnad med pistol rånade strax före klockan Subway på Fyrislundsgatan i Uppsala.

Natten mot måndagen totalförstördes Gottsundaskolan i en anlagd brand, nu skriver en av de misstänka tonårstjejerna på sin snapchat om vad som hände.

Drygt fyrahundra elever står utan skola efter måndagmorgonens storbrand i Gottsundaskolan. Två flickor som båda är under femton år har gripits misstänkta för grov mordbrand.