Skriv ut denna sida
En ambulanshelikopter dirigerades till olycksplatsen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En ambulanshelikopter dirigerades till olycksplatsen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Förare fastklämd i bussolycka

2017-06-11 - 22:41

En buss ska ha kört av vägen och in i ett träd i höjd med Krusenberg söder om Uppsala, enligt uppgifter som rapporterar av Uppsala Nya Tidning ska föraren ha klämts fast i bussen.

 

Det var vid 21-tiden som en buss av okänd anledning körde av väg 255 i höjd med Krusenbergs herrgård. Bussen frontalkrockade med ett träd och föraren ska ha klämts fast med bägge benen.

 

Enligt uppgifter i Uppsala Nya Tidning fanns inga passagerare ombord, en ambulanshelikopter larmades till platsen och väg 255 har stängdes av i båda riktningarna under räddningsarbetet.

 

Trafiken beräknades till en början att släppas på vid 22-tiden men har flyttats fram på grund av att det varit besvärligt att få loss chauffören, rapporterar UNT.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vid 03:14 hördes en kraftig detonation i stora delar av Uppsala, en halvtimme senare bekräftar polisen i Uppsala län att man har hittat en detonationsplats.

En man i 45-årsåldern blev på tisdagseftermiddagen skjuten på en fastighet i Kvarnbolund, gärningsmannen flydde sedan i en bil från platsen.

Strax efter klockan åtta på söndagkvällen fick polis och räddningstjänst larm om att det utbrytit en brand i "Kristallen" på Axel Johanssons gata i Uppsala. I lokalerna finns förutom flera kontor även Polisens regionala ledningscentral.

En av de två männen som sköts i Stenhagen sent igår kväll har avlidit, den andra mannen har inga livshotande skador men vårdas fortfarande på sjukhus.

Polis och ambulans kallades till ett trapphus i Gottsunda vid 02:22 natten mot måndagen, på plats anträffar man en man som blivit knivhuggen i magen.

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.

En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte tillkallad ambulans. Cyklisten anses ha orsakat olyckan och är nu misstänkt för brott.

En man i 60-årsåldern greps på länsväg 282 i höjd med Danmark efter kortare förföljande av polis. Vid kontroll visade det sig att mannen blåste positivt i alkoholkontrollen.

Antalet cykelstölder i Uppsala län ökar lavinartat, under tredje kvartalet i år har anmälda cykelstölder ökat med hela 440 anmälningar.

En garagelänga på Lagerlöfsgatan brinner för fullt, brandkåren bekämpar elden men uppgav vid 00:30 att man inte hade elden under kontroll.