Skriv ut denna sida
En pojke född 2006 blev påkörd av en buss i Gamla Uppsala. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En pojke född 2006 blev påkörd av en buss i Gamla Uppsala. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Pojke allvarlig skadad i bussolycka

2017-03-02 - 20:33

En pojke född 2006 blev påkörd av en buss på Vattholmavägen på torsdagskvällen, enligt uppgifter ska pojken ha förts till Akademiska sjukhuset med allvarliga skador.

 

Det var vid 16:34 som polis och räddningstjänst i Uppsala fick larm om en påkörningsolycka på Vattholmavägen i korsningen med Regins väg i Gamla Uppsala.

 

Pojken ska ha förts med ambulans till Akademiska sjukhuset med allvarliga skador enligt uppgifter från Polisen i Uppsala län. Det är under torsdagskvällen oklart hur pojkens tillstånd är, insatser för att ta hand om vittnen och anhöriga.

 

Platsen var delvis avstängd under räddningsarbetet, en timme senare, vid 17:30 var trafiken åter öppen i båda riktningarna.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.

Vid 03:14 hördes en kraftig detonation i stora delar av Uppsala, en halvtimme senare bekräftar polisen i Uppsala län att man har hittat en detonationsplats.

En man i 45-årsåldern blev på tisdagseftermiddagen skjuten på en fastighet i Kvarnbolund, gärningsmannen flydde sedan i en bil från platsen.

Strax efter klockan åtta på söndagkvällen fick polis och räddningstjänst larm om att det utbrytit en brand i "Kristallen" på Axel Johanssons gata i Uppsala. I lokalerna finns förutom flera kontor även Polisens regionala ledningscentral.

En av de två männen som sköts i Stenhagen sent igår kväll har avlidit, den andra mannen har inga livshotande skador men vårdas fortfarande på sjukhus.

Polis och ambulans kallades till ett trapphus i Gottsunda vid 02:22 natten mot måndagen, på plats anträffar man en man som blivit knivhuggen i magen.

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.