Skriv ut denna sida
En intensivvårdshelikopter dirigerades till olycksplatsen. (Foto: Pernilla Argus Wahlqvist) En intensivvårdshelikopter dirigerades till olycksplatsen. (Foto: Pernilla Argus Wahlqvist)

Cyklist skadad i Gunsta

2016-07-18 - 02:07

En cyklist skadades allvarligt vid en trafikolycka med en bil i Gunsta vid 14-tiden under söndagen, ambulans och intensivvårdshelikopter dirigerades till platsen.

 

Det var vid 14-tiden som räddningstjänsten kallades till en trafikolycka mellan en bilist och en cyklist i på rv 282 i Gunsta. Det var i korsningen vid avfarten till Gunsta som olyckan skedde, en helikopter dirigerades till platsen och ambulanspersonal ska enligt uppgift ha utfört hjärt- och lungräddning på cyklisten.

 

I samband med olyckan uppstod det långa köer på rv 282 men det var inget längre stopp som drabbade trafikanterna.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.

Vid 03:14 hördes en kraftig detonation i stora delar av Uppsala, en halvtimme senare bekräftar polisen i Uppsala län att man har hittat en detonationsplats.

En man i 45-årsåldern blev på tisdagseftermiddagen skjuten på en fastighet i Kvarnbolund, gärningsmannen flydde sedan i en bil från platsen.

Strax efter klockan åtta på söndagkvällen fick polis och räddningstjänst larm om att det utbrytit en brand i "Kristallen" på Axel Johanssons gata i Uppsala. I lokalerna finns förutom flera kontor även Polisens regionala ledningscentral.

En av de två männen som sköts i Stenhagen sent igår kväll har avlidit, den andra mannen har inga livshotande skador men vårdas fortfarande på sjukhus.

Polis och ambulans kallades till ett trapphus i Gottsunda vid 02:22 natten mot måndagen, på plats anträffar man en man som blivit knivhuggen i magen.

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.

En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte tillkallad ambulans. Cyklisten anses ha orsakat olyckan och är nu misstänkt för brott.

En man i 60-årsåldern greps på länsväg 282 i höjd med Danmark efter kortare förföljande av polis. Vid kontroll visade det sig att mannen blåste positivt i alkoholkontrollen.

Antalet cykelstölder i Uppsala län ökar lavinartat, under tredje kvartalet i år har anmälda cykelstölder ökat med hela 440 anmälningar.