Skriv ut denna sida
En person skadades allvarligt efter en knivattack. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En person skadades allvarligt efter en knivattack. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

En person allvarlig knivskuren på Fyristorg

2016-07-06 - 07:21

En man i 25-årsåldern blev natten mot onsdag allvarligt knivhuggen på Fyristorg i Uppsala, två män har gripits för mordförsök.

 

Det var strax före klockan 03 i morse som en man i 25-årsåldern attackerades av två personer på Fyristorg. Mannen knivhöggs i ansiktet, buken samt i ryggen och fördes allvarligt skadad till Akademiska sjukhuset.

 

Två personer i 30-årsåldern greps i samband med händelsen och sitter nu anhållna misstänkta för mordförsök. De gripna personerna kommer att höras under dagen, en av dem är enligt uppgift fortfarande oidentifierad.

 

Angreppet betecknas som avanligt brutalt och den skadade mannens tillstånd betecknas som allvarligt.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.