Skriv ut denna sida
Polisen utreder skottlossningen som mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polisen utreder skottlossningen som mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Skottlossning på Gym i Ekeby

2015-09-28 - 23:37

På måndagkvällen vid 22-tiden kallades polis till Friskis & Svettis i Ekeby bruk. En person ska ha skjutit med ett vapen inne på gymmet.

 

Skottlossningen skedde vid 22-tiden men ingen ska enligt uppgifter ha blivit skadad vid skjutningen. Olika uppgifter kring vad som hänt har lämnats av vittnen och polisen uppger att man behöver utreda ytterligare innan man kan lämna mer information.

 

För tillfället har polisen valt att inleda en förundersökning om mordförsök. Det finns ingen misstänkt eller gripen för skottlossningen.

 

Uppdaterad 04:12


Vid en platsundersökning under natten meddelar polisen i Uppsala län att skott har avlossats både utanför lokalen och inomhus i anslutning till entrén. Inget vittne har sett något av händelsen, man har bara hört skott avlossats.

 Fortfarande vis 01:21 fanns ingen gripen för brottet.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.