Skriv ut denna sida
En person knuffade ut framför en buss vid resecentrum. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En person knuffade ut framför en buss vid resecentrum. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Knuffades ut framför buss efter dispyt vid resecentrum

2015-09-24 - 00:49

En man som hamnat i en dispyt med en annan man vid resecentrum på onsdagskvällen knuffades ut framför en buss som körde på mannen.

 

De två männen var i kraftig ordväxling med varandra och befann sig vid resecentrums busshållplatser nu på onsdagkvällen. En buss på väg in till sin hållplats uppmärksammade männen om sin ankomst genom att blinka med heljuset flera gånger.

 

Mannen som stod med ryggen mot gatan noterade inte bussen och de två fortsatte sin dispyt, när bussen var någon meter ifrån de två männen knuffades den ena mannen ut framför bussen.

 

Busschauffören hann inte bromsa och körde på mannen som slungas iväg och faller i gatan medvetslös. Den knuffande mannen lämnar platsen snabbt, busschauffören sprang efter mannen som dock försvann.

 

Den påkörde mannen fördes medvetslös med ambulans till sjukhus, det är oklart hur allvarligt skadad han är. Polisen eftersöker gärningsmannen men det finns inga uppgifter i nuläget om att någon är gripen eller misstänkt för dådet.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.