Skriv ut denna sida
Två personer greps misstänkta för drograttfylleri. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Två personer greps misstänkta för drograttfylleri. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Två gripna för rattfylleri inom en timme

2015-09-23 - 02:03

Polisen i Uppsala grep två personer vid två olika platser inom loppet av en timme, i båda fallen misstänks förarna för drograttfylleri, samt vid ett av fallen olaga vapeninnehav.

 

Strax efter klockan 18 på tisdagskvällen stoppades en bil på E4:an norr om Uppsala. Föraren som misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning samt olaga vapeninnehav togs med till polishuset för provtagning. Bilen togs dessutom i beslag.

 

En halvtimme senare stoppades en bil på Enköpingsvägen i höjd med Flogsta. Den 21 år gamla föraren togs med till stationen misstänkt för drograttfylleri.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.