Fel
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 985
Skriv ut denna sida
Under lördagen greps en 27-åring misstänkt för mord. (Foto: Insändarbild/arkiv) Under lördagen greps en 27-åring misstänkt för mord. (Foto: Insändarbild/arkiv)

Mord i Rickomberga

2013-01-19 - 18:41

En 27-årig man sitter anhållen misstänkt för mord på sin mamma. 

Under förmiddagen ringde en 27-årig man till polisen och berättade att han dödat sin mamma i hennes lägenhet i Rickomberga. När polisen kom till platsen fann man mannen i husets trappuppgång. Där kunde han gripas och enligt polisen gick gripandet mycket odramatiskt till. Han sitter nu anhållen misstänkt för mord.

Mycket pekar på att det är sonen som är gärningsmannen även om polisen är mycket förtegen kring detaljerna. Platsen är nu avspärrad och en kriminaltekniskt utredning har påbörjats för att säkra upp bevis.

Detta är det andra mordet på mindre än en månad i Rickomberga. De två händelserna ska dock inte ha någon koppling till varandra.

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.