Skriv ut denna sida
En död i drunkningsolycka vid Skarholmen. (Foto: Peter Bohlin) En död i drunkningsolycka vid Skarholmen. (Foto: Peter Bohlin)

En person död i drunkningsolycka

2014-10-01 - 22:46

På mindre än en vecka har tre personer drunknat i trakterna kring Uppsala, för några dagar sedan drunknade två personer i Valloxen utanför Knivsta och idag fann man en person i Ekoln vid Skarholmen.

 

I söndags kantrade en båt i sjön Valloxen utanför Knivsta, av de fyra männen som befann sig i båten druknade två, de övriga två kunde ta sig in till land på egen hand.

 

Idag vid lunchtid skedde ytterligare en drukningsolycka. En person ska ha hört en annan person ropa på hjälp vid Skarholmen i sjön Ekoln. Det var vid 13-tiden som personen larmade räddningstjänsten som hittade en person i vattnet.

 

Personen fördes till Akademiska sjukhuset där man konstaterade att han var död.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.