Skriv ut denna sida

Vände på E4, flera skadade

2014-07-14 - 12:47

En bilist som skulle vända på en katastroföverfart mellan Mora Stenar och Knivsta orsakade en olycka med flera skadade personer.

 

Det var strax efter midnatt mot måndagen som en bilist missat att svänga av vid Kumlaavfarten. Bilisten bromsade in och skulle vända på katastrofövergången vid Mora Stenar för att vända tillbaka till Uppsala men blev påkörd i vänster sida.

 

Den påkörande bilen kom bakifrån och blev efter kollisionen liggande på taket, av de två personer som färdades i den påkörande bilen klämdes föraren fast och fick klippas loss av räddningstjänsten. Passageraren som var oskadd kunde ta sig ut på egen hand men föraren fördes till Akademiska sjukhuset med lindriga skador.

 

Föraren i den svängande bilen klagade enligt polisen på smärta i ett ben, föraren misstänks för vårdslöshet i trafik.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.