Skriv ut denna sida

Voltade med stulen bil - tog taxi

2014-06-21 - 14:47

Två minderåriga flickor voltade med sina föräldrars bil och tog en taxi från olycksplatsen för fortsatt färd in till Uppsala.

 

Två flickor 12 och 14 år gamla tog sina föräldrars bil och voltade på E4:an och fortsatte färden in till Uppsala med taxi uppger Upplandsnytt.

 

Det var vid midnatt mot lördagen som flickorna körde in i E4:ans vajerräcke och voltade i närheten av Knivsta. Man lämnade dock platsen i taxi för att fortsätta färden in till Uppsala.

 

Det var när polisen fick tag i de som färdats i bilen man upptäckte deras låga ålder. Flickorna var oskadda och är nu misstänkta för olovlig körning och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.