Skriv ut denna sida

Stopp efter olycka vid Storvretaavfarten

2014-01-14 - 22:42

En trafikolycka inträffade i norrgående riktning på E4 i höjd med Storvretaavfarten, enligt uppgift skall en person vara fastklämd.

 

En trafikolycka med tre bilar inblandade inträffade på E4 i norrgående rikktning vid Storvretaavfarten strax efter klockan 21 på tisdagskvällen. En person skall enligt uppgift vara fastklämd i en av bilarna och en ambulanshelikopter har dirigerats till platsen.

 

Räddningstjänsten jobbade med att röja upp på platsen och skadeläget samt antalet personer som är förda till sjukhus är okänt, trafiken släpptes på igen vid 23-tiden.

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.

Vid 03:14 hördes en kraftig detonation i stora delar av Uppsala, en halvtimme senare bekräftar polisen i Uppsala län att man har hittat en detonationsplats.

En man i 45-årsåldern blev på tisdagseftermiddagen skjuten på en fastighet i Kvarnbolund, gärningsmannen flydde sedan i en bil från platsen.

Strax efter klockan åtta på söndagkvällen fick polis och räddningstjänst larm om att det utbrytit en brand i "Kristallen" på Axel Johanssons gata i Uppsala. I lokalerna finns förutom flera kontor även Polisens regionala ledningscentral.

En av de två männen som sköts i Stenhagen sent igår kväll har avlidit, den andra mannen har inga livshotande skador men vårdas fortfarande på sjukhus.

Polis och ambulans kallades till ett trapphus i Gottsunda vid 02:22 natten mot måndagen, på plats anträffar man en man som blivit knivhuggen i magen.

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.

En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte tillkallad ambulans. Cyklisten anses ha orsakat olyckan och är nu misstänkt för brott.

En man i 60-årsåldern greps på länsväg 282 i höjd med Danmark efter kortare förföljande av polis. Vid kontroll visade det sig att mannen blåste positivt i alkoholkontrollen.

Antalet cykelstölder i Uppsala län ökar lavinartat, under tredje kvartalet i år har anmälda cykelstölder ökat med hela 440 anmälningar.