Skriv ut denna sida

Två olyckor i samma korsning

2013-11-03 - 20:45

Två trafikolyckor inträffade med bara några timmars mellanrum i korsningen Vaksalagatan och Tycho Hedens väg. Trafikljusen var urt funktion vid båda olyckorna.

 

Två bilar kolliderade i korsningen Vaksalagatan / Tycho Hedens väg strax före klockan 16 på söndagen, båda bilarna fick bärgas från platsen men inga personskador skall ha uppstått.

 

Drygt två timmar efter den tidigare olyckan (18.35) skedde en ny trafikolycka i samma korsning. Två bilar kolliderade och tre personer fördes till sjukhus för kontroll. Precis som vid den tidigare olyckan var trafikljusen ur funktion vid olyckstillfället.

 

Kommunjouren arbetar med att reparera trafikljusen under kvällen.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.