Skriv ut denna sida

En misstänkt för skottet mot 17-åringen

2013-01-02 - 16:01

En person är nu misstänkt för skjutningen mot den 17-årige ynglingen som lämnades på Sjukhuset med en skottskada i benet.

Pojken som lämnades på sjukhuset på tisdagkvällen av två personer som sedan försvann har förbryllat polisen då han inte berättat någonting om händelsen. På tisdagkvällen hade polisen identifierat de två männen som lämnade ynglingen men i förhör uppger båda männen att man inte vet någonting om skjutningen.

 

Polisen har hört en del personer i 17-åringens umgängeskrets men ingen vill prata med polisen, eller har inget att berätta. Händelsen rubriceras som synnerligen grov misshandel och utredningen har lett till att en person är anhållen i sin frånvaro. Det är dock fortfarande mycket oklarheter kring händelsen enligt Uppsalapolisens presstalesman Christer Nordström

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.