Fel
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 985
Skriv ut denna sida
Polisen rapporterar om en stökig nyårsnatt (Foto: Insändarbild/arkiv) Polisen rapporterar om en stökig nyårsnatt (Foto: Insändarbild/arkiv)

Stökig nyårsnatt

2013-01-01 - 11:51

Det blev en stökig start på det nya året i Uppsala. Flera fall av fylleri, olaga hot, skadegörelse och misshandel har rapporterats in till polisen.

En man blev nedslagen och rånad på sin mobil och kontanter av fyra män i ett parkeringsgarage på St. Persgatan. Mannen fick ta emot ett flertal slag och sparkar innan gärningsmännen flydde från platsen. En av gärningsmännen kunde senare gripas efter att den misshandlade mannen följt efter honom och larmat polisen.
 
En 15-åring, som omhändertagits av polisen för ordningsstörning, riktade ett dödshot mot två polismän och fick följa med till stationen för förhör. I Storvreta greps en kvinna i 40-årsåldern misstänkt för misshandel efter att ha slagit en man i ansiktet. Totalt omhändertogs 35 personer för fylla under nyårsnatten.


En smällare orsakade ett automatlarm vid Daneport i Sävja och brandkåren kallades till platsen.  

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.