Skriv ut denna sida
34 rapporterades vid poliskontroll. (Foto: Polisen) 34 rapporterades vid poliskontroll. (Foto: Polisen)

34 rapporterade vid poliskontroll

2013-10-04 - 11:13

På onsdagen genomfördes en trafikkontroll vid Torsberget och Tre ängar, totalt rapporterades 34 personer.

 

Ett stort antal poliser deltog i trafikkontroller som hölls vid Torsberget och Tre Ängar invid E4 utanför Uppsala. Flera fall av påverkade förare, olovliga körningar och en efterlyst person rapporterades.

 

Enligt polisen rapporterades sex förare påverkade av alkohol, fem förare påverkade av andra droger. Elva förare rapporterades för olovlig körning och tio personer misstänkts för narkotikabrott.

 

Polisen hittade också bland annat ett dopingbrott, en person misstänkt för brott mot knivlagen, en efterlyst person och en misstänkt för urkundsförfalskning.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.

Vid 03:14 hördes en kraftig detonation i stora delar av Uppsala, en halvtimme senare bekräftar polisen i Uppsala län att man har hittat en detonationsplats.

En man i 45-årsåldern blev på tisdagseftermiddagen skjuten på en fastighet i Kvarnbolund, gärningsmannen flydde sedan i en bil från platsen.

Strax efter klockan åtta på söndagkvällen fick polis och räddningstjänst larm om att det utbrytit en brand i "Kristallen" på Axel Johanssons gata i Uppsala. I lokalerna finns förutom flera kontor även Polisens regionala ledningscentral.

En av de två männen som sköts i Stenhagen sent igår kväll har avlidit, den andra mannen har inga livshotande skador men vårdas fortfarande på sjukhus.

Polis och ambulans kallades till ett trapphus i Gottsunda vid 02:22 natten mot måndagen, på plats anträffar man en man som blivit knivhuggen i magen.

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.