Skriv ut denna sida

Andra bilbranden i Gottsunda

2013-04-07 - 23:39

På söndagmorgonen strax efter klockan 04,00 brann en bil vid Stenhammarsväg, nu på söndagkvällen brinner det igen i en annan bil i Gottsunda.

På söndagmorgonen brann en parkerad bil på Stenhammars väg och vittnen har observerat ett par personer som sprungit från platsen i samband med att branden startade, polisen misstänker att branden var anlagd.

 

Nu på söndagkvällen har ytterligare en bilbrand härjat i Gottsunda, den här gången är det en parkerad bil på Vackra Birgers väg som brunnit. Enligt Upplandsnytt skall vittnen hört smällar och sett två killar springa från platsen.

 

Bilen blev totalförstörd och ytterligare en bil i närheten skall ha skadats. Polisen har inte gripit någon misstänkt för branden.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.