Skriv ut denna sida
DJ Gloria gjorde succé på Katalin. (Foto: Morgan Jansson) DJ Gloria gjorde succé på Katalin. (Foto: Morgan Jansson)

Succé för "Glorias 50+ Disco" på Katalin

2017-02-04 - 23:52

Det blev stor succé och utsålt på Katalin när "DJ Gloria" hade premiär med sitt "50+ disco" biljettförsäljningen till de kommande danskvällarna skvallrar också om fortsatt succé i mars och maj.

 

Det var utsålt och hög stämning på Katalin när "Sveriges äldsta kvinnliga DJ" Madelein Månsson eller DJ Gloria som hon kallas spelade klassiska danshits inför ett fullsatt dansgolv. Kvällens besökare bestående av ungdomar på 50+ dansade loss till bland annat Elvis Presley, Jill Johnsson, Jerry Williams, Smokie och många fler.

 
Redan när dörrarna öppnades vid klockan 18:00 var efterfrågan på matplatser större än tillgången, själva discot startade klockan 20:00 och lokalen fylldes på ytterligare med danssugna människor.

 

Kvällens åldersgräns var satt till 50 år eller äldre och det fanns enligt uppgift folk som var underåriga som försökte ta sig in på evenemanget. Men tillställningen gick lugnt till. Kommande discokvällar med DJ Gloria sker den 18 mars och 13 maj.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Taggad under disco, gloria, Katalin, succé

För ett år sedan lämnade Nanna Sveinsdóttir Uppsala för att leva sin dröm på Borgholm. Nu är hon dock tillbaka i Uppsala och förbereder sig för en operation i Barcelona. Nu på lördag ställer lokala artister upp och genomför en stödgala på BJ till förmån för Nanna.

För en vecka sedan öppnade Nordisk Films nya biograf i Uppsala. Man hittar den i Gränbystaden (Gränby Centrum) södra entrén. Ledordet är "Lyx på alla rader" och det är verkligen extra lyxigt.

Lördag den 2 juni är hon tillbaka, DJ Gloria kommer till Katalin efter sin succéfyllda turné i Sverige.

Oslipat tar sig an det heligaste av det heligaste och pratar onsdagen den 7 mars om religion! Sakralt, allvarligt och djävligt roligt!

Just nu (t.o.m. torsdag) ställer Uppsalakonstnären Catarina Kylberg ut på Galleri Uppsala. Det som lockade iväg mig till denna utställningen var en vad hon kallar "må-bra-tavla" jag såg på facebook.

The most wuthering heights day ever, den årliga dansen i rött genomfördes på lördagen i Gamla Uppsala.

Vid en tillställning på Flustrets balkong utsågs Lisa Anckarman till Uppsalas mest profilstarka personen under 30 år gammal.

Uppsalanyheters fotograf Fredrik Bolander bjuder på ett bildsvep från den första av två dagar på Kulturernas Karneval i Uppsala.

På lördag är det premiär på Reginateatern för GUCs tredje upplaga av Grease, senast man satte upp den var 2011 men nu spelas den med en helt ny ensemble bestående av elever från GUCs dans- teater- och musiklinjer. 

Omskrivna och hyllade komikern Mårten Andersson avslutar sin vårturné "Hybris" på UKK i Uppsala fredag den 29 april.