Skriv ut denna sida
Snoop Dogg greps av uppsalapolisen. (Foto: Wikipedia MyCanon) Snoop Dogg greps av uppsalapolisen. (Foto: Wikipedia MyCanon)

Snoop Dogg gripen för narkotikabrott i Uppsala

2015-07-26 - 01:15

Snoop Dogg som spelade på Flustret på lördagskvällen stoppades av polis på Kungsängsleden efter spelningen i en rutinkontroll. Världsartisten är efter kontroll misstänkt för ringa narkotikabrott.

 

Snoop Dogg spelade på Flustret i Uppsala under lördagskvällen, på väg därifrån stoppades han av polisen i en fordonskontroll.

- Vi hade en fordonskontroll på Kungsängsleden berättar uppsalapolisens presstalesperson Christer Nordström för Aftonbladet.

 

Artisten satt som passagerare i bilen och han uppvisade enligt Nordström tecken på narkotikapåverkan och tog med till polisstationen för provtagning.

 

Enligt Aftonbladet fick artisten lämna polisstationen vid midnatt, han är misstänkt för ringa narkotikabrott men polisen vill inte gå in på några detaljer.

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För ett år sedan lämnade Nanna Sveinsdóttir Uppsala för att leva sin dröm på Borgholm. Nu är hon dock tillbaka i Uppsala och förbereder sig för en operation i Barcelona. Nu på lördag ställer lokala artister upp och genomför en stödgala på BJ till förmån för Nanna.

För en vecka sedan öppnade Nordisk Films nya biograf i Uppsala. Man hittar den i Gränbystaden (Gränby Centrum) södra entrén. Ledordet är "Lyx på alla rader" och det är verkligen extra lyxigt.

Lördag den 2 juni är hon tillbaka, DJ Gloria kommer till Katalin efter sin succéfyllda turné i Sverige.

Oslipat tar sig an det heligaste av det heligaste och pratar onsdagen den 7 mars om religion! Sakralt, allvarligt och djävligt roligt!

Just nu (t.o.m. torsdag) ställer Uppsalakonstnären Catarina Kylberg ut på Galleri Uppsala. Det som lockade iväg mig till denna utställningen var en vad hon kallar "må-bra-tavla" jag såg på facebook.

The most wuthering heights day ever, den årliga dansen i rött genomfördes på lördagen i Gamla Uppsala.

Vid en tillställning på Flustrets balkong utsågs Lisa Anckarman till Uppsalas mest profilstarka personen under 30 år gammal.

Uppsalanyheters fotograf Fredrik Bolander bjuder på ett bildsvep från den första av två dagar på Kulturernas Karneval i Uppsala.

På lördag är det premiär på Reginateatern för GUCs tredje upplaga av Grease, senast man satte upp den var 2011 men nu spelas den med en helt ny ensemble bestående av elever från GUCs dans- teater- och musiklinjer. 

Det blev stor succé och fullsatt på Katalin när "DJ Gloria" hade premiär med sitt "50+ disco" biljettförsäljningen till de kommande danskvällarna skvallrar också om fortsatt succé i mars och maj.