Skriv ut denna sida
Chrashdiet ställer in sin spelning i Uppsala. (Foto: Richard Frantzén) Chrashdiet ställer in sin spelning i Uppsala. (Foto: Richard Frantzén)

Crashdiet ställer in Uppsalaspelningen

2013-02-25 - 14:18

Glam-metalbandet Crashdiet ställer in sin spelning på Svandammshallarna i Uppsala på fredag, anledningen är att man har sålt för få biljetter.

Crashdiet är just nu ute på första turnén på mycket länge, och under 2013 är det planerat för sex konserter i Sverige innan världsturnén "Scandinavian Hell Tour 2013" fortsätter utanför Sveriges gränser. Starten skedde i Göteborg den 15 februari och avslutas i Borlänge nu på lördag.

 

Därefter åker man ut på världsturné med start den 8 mars bland annat med spelningar i Brazilien, USA, Canada, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Holland och England. 

 

Det 80-tals influerade bandet som skulle uppträda på Svandammshallarna i Uppsala nu på fredag ställer dock in koncerten då biljettförsäljningen inte har gått så bra som man hade hoppats, enligt Fredrik Annell-Berger, driftansvarig på Svandammshallarna har man kommit överens gemensamt med Crashdiet att ställa in.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Recension: De som gillar Michael Jackson fick en helkväll med full fart i form av sångare, dansare, ljud och ljus som tillsammans gav en riktigt sprakande show ikväll på UKK

Recension: Som så många andra älskar jag julmusik. Sångerna går på repeat i bakgrunden här hemma medan jag checkar av allt som ska göras nu i dagarna. Men, som ett ljuvligt avbrott i denna julstress tog jag mig ikväll tid till att faktiskt l y s s n a på musiken, då jag under en timme njöt av vokalensemblen Uppslagets stämningsfulla julkonsert. Guld värt!

Recension: Beat Funktion med rötter i Uppsala har nyligen släppt sitt sjunde album "Roots". Det svänger så att man knappt kan sitta stilla.

Recension: De lokala körerna Vindhemskören och Vokalensemblen Uppslaget fick ihop ett pampigt jularrangemang med Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren i Missionskyrkan på självaste Sankt Nikolaus dag.

Recension: Många konserter är bra och en del är så bra att ord inte räcker för att beskriva upplevelsen. Eric Bibbs konsert på Katalin under torsdagskvällen var just en sådan.

Recension: Gabriel Kelley med band värmde Uppsalapubliken under ett par timmar. Med sin varma röst och innerliga och äkta musik med rötter i den amerikanska södern både vaggade och gungade han och bandet de lyckliga som tagit sig till UKK sal B. De bjöd bland annat på musik från det fantastiska självbetitlade albumet som släpptes i oktober.

Recension: På onsdag den 4 december kommer den amerikanska musikern och sverigevännen Gabriel Kelley till UKK. Han är ute på en sverigeturné med sitt nya självbetitlade album i bagaget.

Recension: "Hej kära Uppsala!" sade sångerskan och bad oss att luta oss tillbaka och njuta av värme i kylan och ljus i mörkret. Sarah Dawn Finer gjorde ett stopp på första advent på UKK med sin turné "Winter songs".

Recension: Inför ett nästan utsålt konserthus sjöng och spelade Jakob Hellman uppbackad av fyra musiker. En nästan lite hyperaktiv Hellman underhöll också med långa underfundiga mellansnack med en hel del fyndig humor.

Recension: Alla har vi ett förhållande till Björn Ulvaeus och Benny Anderssons musik. Frågan är vad den sista föreställningen innan uppehållet innehåller? Det syns att hela gänget på scenen drar på lite extra energi. Det känns bättre att gå på ledighet då.