Skriv ut denna sida
Uppsala Idrottsgala är igång. (Foto: Calle Lindh) Uppsala Idrottsgala är igång. (Foto: Calle Lindh)

Följ Uppsalas Idrottsgala live ikväll

2013-11-20 - 13:22

Ikväll bevakar Uppsalanyheter Uppsalas Idrottsgala live här i redaktionsbloggen. Vi är på plats och rapporterar från Fyrishov från kl 18:00 fram till kl. 22:30.

 

Här är alla kategorier som vi bevakar ikväll:

Årets idrottskvinna


Jennie Johansson, simning

Annika Billstam, orientering

Jessika Jönsson, enduro


 

Årets idrottsman

Viktor Gaddefors, basket

Moses Ogbu, fotboll

Ara Sarkisian, athletic fitness

 

Årets Eldsjäl

Annie Larsson

Gilbert Sinani

Kaspar Sinabian


 

Årets Lag

Uppsala Bangolfklubb

Sirius Fotboll

Fyrisfjädern


 

Årets tränare/ledare

Kim Bergstrand & Thomas Lagerlöf, Sirius fotboll

Sarah Bergh, Uvbs

David Ahlmark, Sirius innebandy

 

Årets Prestation

Sirius Fotboll

FBC Uppsala

Erik Hagberg

 

Årets Rookie

Emma Holmgren, fotboll


Pontus Stålfors, racerunning

Emil Nyholm, kanot

 

Årets Ungdomstränare

Camilla Andreasson, Lurbo RK

Jens Eriksson, Fyrisfjädern

Conny Pihl, modern femkamp


 

 

Noél Alm Johansson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Landstingsfullmäktige tog på tisdagen beslut om en enhetlig taxa för UL trafiken, mängder av röster har protesterat mot detta men det har varit tyst gällande de som verkligen tjänar på beslutet.

Ljudbild Uppsala och Svavagallerian genomför den här veckan ett stödevenemang för Musikhjälpen. Under torsdagen hette det stora dragplåstret Erik Rapp, ni andra får ursäkta men så var det.

Ikväll på Fyrishov kan den som gillar handboll se en match i Elitserien, det är Rimbo som tar emot Hammarby i en "högriskmatch".

23:00 Idrottsgalan är slut. Årets lag blev inte oväntat Sirius. Priset för Årets Idrottskvinna gick till populära Annika Billstam och till Årets Idrottsman gick till Viktor Gaddefors.

 

Jag och två medarbetare från UN var till Katalin på kvällen för att lyssna på en man med gitarr som spelade i puben, han var speciell och jag undrar hur många som visste vem det var.

När Sirius spelade första hemmamatchen i innebandyns Superliga berättade vår fotograf att dom hade en som spelade orgel i spelavbrotten, min första tanke var...

Efter tisdagens match mellam Almtuna och Djurgården var jag nära att skriva "nu har dom fått ordning på grejerna" sedan man besegrat stockholmarna efter förlängning och straffar.

Jaha, då konstaterar vi att Uppsalanyheter blev en sporttidning, i alla fall den gångna helgen. Det är en av våra största utmaningar, att väga upp sport med andra intressanta nyheter.

Jag var och tittade på fotbollsmatchen mellan Gusk2 och Uppsala Kurd i herrfyran på fredagskvällen, jag kunde inte låta bli att tänka på en katt med sina nio liv.

Jag erkänner, jag trodde inte på Rickie Hyvärinen i Storvreta, men jag hade fel. Redan i första omgången blev jag varse hur fel jag hade...