Fel
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 991
Skriv ut denna sida

Blogg: Så här går det i helgen

2013-03-07 - 10:25

Helgens matcher

 

SSL

Karlstad vs Storvreta

Århundradets match för Storvreta, tänk att få vara klara seriesegrare och få åka till Värmland en lördag och möta redan nedflyttningsklara Karlstad. Motivationen måste vara på topp!

Storvreta vinner givetvis matchen enkelt och väljer sen Granlo i kvarten!

 

Allsvenskan

Sirius vs Kais Mora

Sirius har chansen att säkra SSL biljetten på hemmaplan och man kommer såklart att ta den. Kais har inget kvar att spela för och man bör inte ha en chans mot ett alldeles för starkt Sirius.

 

Gävle vs FBC Uppsala

Oj vilken match, denna skulle jag vilja se. Förloraren åker ur allsvenskan och vinnaren har fortfarande chansen att hänga kvar. Jag tror att båda lagen åker ur i slutändan ändå men här vinner Gävle i kraft av hemmaplan.

 

Div1

Hedemora vs Gottsunda

Mycket viktig match för Gottsunda för att hålla sig kvar på rätt sida strecket. Hedemora på bortaplan är inte så lätt som det kanske låter men jag tror ändå att Gottsunda lyckas ta med sig alla tre poängen hem till Uppsala.

 

Livets Ord vs Hagunda

Enkel match för Real Hagunda. Visst det är ett derby men Livets Ord är alldeles för dåliga för att kunna stå emot Real i 60minuter.

 

Div2

Skutskär vs Alunda

Svår match att sia om. Inget av lagen har något att spela om men jag tror att hemmaplan kan fälla avgörandet. Skutskär vinner en mycket tät match.

 

Njutånger vs Rasbo

Mycket viktig match för Njutånger men man kommer inte räcka till mot serieledarna Rasbo som vinner enkelt.

 

Saga vs Bollnäs

Omgångens skräll, Saga vinner en målrik tillställning med tre måls marginal.

 

Björklinge vs Valbo

Björklinge bör vinna denna fight med tanke på den form man är i samt det usla motstånd som Valbo är.

 

Resultat: 46/70, 66%

 

//Pontus Holmgren #83

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Såg att Storvreta gjort klart med fyra nya år med Henrik Stenberg, grattis Storvreta och grattis Uppsala till att vi får se honom i Fyrishov kommande fyra säsonger.

Efter den gastkramande kvartsfinalserien mot Granlo valde Storvreta norrländskt motstånd även i semifinalen i form av IBK Dalen.

Så här går det i helgen

Storvreta vs Granlo, Uppsalanyheters bloggare Pontus Holmgren har sammanställt allt du behöver veta inför kvällens kvarftsfinal mellan Storvreta och Sundsvallslaget Granlo.

Så här går det i helgen

Så här gick det i helgen

Så här går det i helgen